Det här med personlig utveckling, lantbruk och ryska?

Känns så konstigt att engagera sig i det jag gör på jobbet nu när jag vet att jag ändå ska sluta snart.
Fast jag är ju inte den som skiter i det bara för jag ska sluta.
Men helt ärligt så är det en konstig känsla. Det är ju inte direkt så att jag sliter röven av mig nu.
 Hur som helst så blir jag att glo på lite jobb och kurser och annat roligt nu när det blev på detta viset.
Fast kurser det tittar jag jämt på, tycker det är roligt att lära mig nya saker och bli den bästa jag kan bli. Men gäller att orka med. Ska det bli någon kurs så blir det på distans denna gång.
Kan jag både jobba och utvecklas.. om jag har ett jobb vill säga.
Inga negativa tankar nu Emelie.
Hur som helst så träffade jag en kanontrevlig säljare från Nordfarm igår på maskinvisningen och vi pratade ganska mycket. Blev faktiskt ganska nyfiken på hans jobb.

När vi stod där och prata så tänkte jag bara för mig själv att jag har faktiskt utvecklas dessa 3 månader hos Agripro. Till något jag inte skulle kunnat tro om mig själv förr.
Kommer på mig själv glida runt och prata helt obehindrat med folk jag inte ens känner. Så olikt mig!

Jag snöar jämt in på djur när jag kollar på kurser. Men alltså är det verkligen så hemskt att prova en distanskurs i ett ämne som är helt främmande?

Jag tror att det är det som är just mitt problem, jag vill läsa om det jag redan kan. Alltså DJUR.
Jag har hållit på med det i 23 år.. eller ja nästan i alla fall haha ;-)

Jag är så rädd att inte kunna något. Jag får jämt höra hur duktig jag är med människor och som igår t.ex. det är som att jag kommer in i en helt annan roll än mig själv när det väl gäller att visa sin företagssida. Och folk gillar verkligen min sociala sida! Det är inte förens nu jag inser att jag motarbetar min andra sida precis hela tiden ju, intalar mig konstant att människor är inte min grej och säljare skulle aldrig passa mig.
Kanske dags att inse att jag bara är rädd att misslyckas och bli dömd.  Det är ingen fara, alla är nybörjare någon gång.

Som ett exempel. Mamma och lillasyster tittade på en familjefilm när jag var liten och red runt på ridskolan. Skutta runt och var kanske allmänt ointresserad av självaste hästen. Jag tyckte det var roligare att smila upp mig för kameran. Men se var jag är nu!

Kanske dags att läsa in något annat än djur nu? Trots att det är det bästa jag vet.

Men jag läste häst på gymnasiet och jag läste lantbruksdjur på Högskolan.
Blir det ett litet eget företag som jag vet att jag någon gång ska ha så är det djur, för det är ju det jag är bäst på!

Men nu vill jag spinna vidare på lantbuk och maskin i Sverige, min utbildning och då måste jag kanske läsa in något jag är rädd för- för att få göra det jag älskar och kanske kommer ge mig det jag vill ha i slutändan.
Nästan ingen får någonting serverat på en silvertallrik. Särskilt inte ett jobb!!

Vill man något måste man vara beredd att kämpa, eller?

Killen skojade även om att jag skulle prova sälja hans maskiner och jag skratta bara och sa det kan jag inte. Till svar fick jag, klart du kan!

Senare på kvällen satt jag och diskutera med en herre och han trodde visst att jag var säljare. Haha :)

Idag har det slagit mig. Alla människor både förändras och utvecklas hela tiden. Och den senaste tiden har jag inte suttit fast i alla fall om man säger så. Har faktiskt kollat på lite företagssäljarkurser, psykologi (då det faktiskt ingår helt vansinnigt mycket mer än vad man tror att vara säljare) och språk, språket är endast för att jag har alltid velat lära mig ett till språk än bara svenska och engelska. Tråkigt ju haha!

Ja jag vet att ryska inte är ett språk som man kan använda i större delen av världen men det skiter jag fan i. Läste precis att Ryska är ett språk som kommer uppskattas mer inom företag då man gör allt mer affärer med dessa länder. Vill lära mig mer data också, har kommit att jag tycker att det är riktigt kul att greja med hemsidor och så. Data är ju också sånt som snart alla måste kunna då det finns precis överallt.

Jaja, vad jag snöa in mig på försäljning. Men faktiskt intressant.
Herregud! Kan knappt tro vad jag själv skriver. Försäljning är intressant haha!

Hade jag ALDRIG sagt förr.

Skulle det vara försäljning då är det inte innesäljare jag menar förstås!

Känns som det är ett enda virr varr i huvudet på mig, men har nog i alla fall hittat änden på det.
Nu gäller det bara att följa den och inte tappa den på vägen!